Slike na platnu

Slike na platnu

Proces izrade slika na platnu kreiran je da bi osigurao kvalitetu i zadovoljio potrebe naših klijenata. Za zaštitu fotografija od štetnih utjecaja nanosimo sloj tekuće laminacije koja osigurava dugotrajnost i kvalitetu. Slika na platnu se može postaviti na jednu od dvije debljine letvica, a to je 2 ili 4 centimetra. Veličine slika na platnu su po želji klijenta, a največa moguća širina je 130 cm, dok je dužina neograničena. Slike na platnu možete postaviti direktno na zid bez okvira. Za ispis slika na platnu koristimo Roland Versa Works VS540, 11-bojni pisač sa pigmentiranim bojama na vodenoj bazi koje osiguravaju trajnost fotografije do 80 godina. Odlikuje ga visoka rezolucija ispisa i precizna reprodukcija boja i tonova.

foto-marko-slike-na-platnu-03 foto-marko-slike-na-platnu-02 foto-marko-slike-na-platnu-01

 

Upute

Prilikom narudžbe slike na platnu odaberite format i širinu letvice koju želite. Za širine letvice od 2 cm fotografija mora bit uvećana za 3 cm sa svake strane u odnosu na format koji ste odabrali. Ako ste odabrali širinu letvice od 4 cm fotografija mora bit uvećana za 5 cm sa svake strane u odnosu na format koji ste odabrali.
Rezolucija fotografija treba biti 300 DPI-a, a slike trebaju biti spremljene u TIFF ili JPEG formatu. Ako se radi o većem broju fotografija treba ih sažeti i poslati kao .zip ili .rar datoteku. Molimo Vas da provjerite sve fotografije prije slanja i da u slučaju eventualnog teksta na fotografiji obratite pažnju na gramatičke pogreške.

 

Narudžba

Radi bržeg i jednostavnijeg naručivanja molimo da koristite našu online narudžbenicu.
Polja označena * su obavezna

Ime i prezime: *

Tvrtka:

Adresa:

Tel/Mob: *

Tvoj email: *

 

Dimenzije / širina x Visina: *

Debljina letvice: *

Napomena:

Izaberi dokument: *