Kutije

Kutije za foto knjige

Linija kutija za foto knjige i albume je namjenjena očuvanju i boljoj prezentaciji Vaših uspomena. Modernog, prepoznatljivog ili klasičnog dizajna sigurno će zadovoljiti svačiji stil i ukus. Sve kutije iz naše radionice su u potpunosti ručno izrađene, personalizirane kako bi omogućile da stvorite jedinstvenu kombinaciju i svome booku ili albumu dodate novu još veću vrijednost.

 

Kutija za photo book

Kutije jednostavnog dizajna napravljene kako bi sa foto knjigom činile dojmljivu cjelinu. Dostupne su u raznim bojama i formatima. Da bi bila što posebnija i jedinstvena, kutiju je moguće personalizirati zlatotiskom. Brandirajte kutiju po želji i ispišite Vaš logo na poklopac kutije ili na unutrašnjoj strani poklopca.

 

Print box

Još jedna jedinstvena kutija iz naše radionice, kutija koja potiče kreativnost i različitost, a namijenjena je fotografima koji žele na jedan drugi način prezentirati svoje radove da bi se razlikovali od konkurencije. Omogućiti mladencima da sačuvaju svoj album na jedan posve osoban način. Kutija se proizvodi na zahtjev u različitim formatima, npr: 30 x 30, 40 x 30, 45 x 35, 42 x 35, 35 x 35 cm, … Plastificirani poklopac čini ovu kutiju otpornom na vanjske utjecaje.

 

Drvena kutija od eko kože

Ekskluzivan proizvod iz naše ponude s kojim možete zadiviti mladence i tako dodati još veću vrijednost Vašem radu. Drvena kutija presvučena u eko kožu, unutrašnjost je izrađena od crnog pliša, a to je kombinacija koje će očuvati Vašu knjigu desetljećima. Na nutrašnjost poklopca moguće je otisnuti Vaš logo i to tehnikom zlatotiska. Kutija se proizvodi na zahtjev u različitim formatima, npr: 30 x 30, 35 x 35, 40 x 30, 45 x 35 cm, …

 

Narudžba

Radi bržeg i jednostavnijeg naručivanja molimo da koristite našu online narudžbenicu.
Polja označena * su obavezna

Ime i prezime: *

Tvrtka:

Adresa:

Tel/Mob: *

Tvoj email: *

 

Vrsta kutije: *

Boja kutije:

Dimenzija kutije / cm x cm: *

Broj komada: *

Napomena: